Contact

Modelraketten.NL Forum
Onderwerpen     Onderwerp Toevoegen
Algemeen:
Semroc stopt of wordt verkocht
Eerste onderwerp Vorig onderwerp
Volgend onderwerp Laatste onderwerp
Geplaatst door: Modelraketten.NL op 28-03-14 11:49 | E-mail: info@modelraketten.nl
Het Amerikaanse bedrijf Semroc gaat stoppen of de eigenaren proberen het bedrijf te verkopen.Afgelopen jaar overleed onverwacht de grote drijfveer achter Semroc, Carl McLawhorn, het brein van het bedrijf. Echtgenote Sheryl en zoon Bruce zetten het bedrijf voort, maar liepen tegen flinke achterstand aan in het verwerken van orders.Het bedrijf was aardig gespecialiseerd en bood/bied veel bijzondere modellen, retro-modellen en schaalmodellen.

Daarnaast een enorme hoeveelheid aan speciale onderdelen.Dat draaiende houden, als daarin de belangrijkste speler wegvalt, valt natuurlijk niet mee.

Als flinke extra klap kwam stevige ziekte van de zoon. Een dubbele longontsteking en griep. Anderhalve maand ziekenhuis als gevolg. Hiermee werd afwikkeling van zaken natuurlijk nog lastiger. Teruggeworpen van drie werkenden (familiebedrijf), naar één persoon (de moeder). Niet haalbaar.Mocht het bedrijf worden overgenomen, dan is het maar de vraag of het weer zal draaien als vanouds. Als het bedrijf op houdt te bestaan, dan is dat een groot verlies voor de raketmodelbouw hobby.Klaas-Jan van Til
Modelraketten.NL
Er zijn nog geen reacties toegevoegd

Naar boven
 
Voeg je reactie toe
Uw naam: (max. 30 tekens) *
E-mail: (max. 30 tekens) *
Titel: (max. 30 tekens) *
* = Verplichte velden
Tip: Schrijf bij ‹E-mail› de "@" als "(at)"

Bericht: (HTML niet toegestaan, geen quotes ( ' , " ) gebruiken)


Lees je tekst vóór het toevoegen nog even goed door!
Breng, zo nodig, wijzigingen aan vóórdat je op onderstaande knop klikt.