Contact

Modelraketten.NL Forum
Onderwerpen     Onderwerp Toevoegen
Modellen-shop:
Triton-X
Eerste onderwerp Vorig onderwerp
Volgend onderwerp Laatste onderwerp
Geplaatst door: Modelraketten.NL op 09-02-12 16:33 | E-mail: info(at)modelraketten(punt)nl
Goede middag,De Triton-X bouwtekening geeft bij instructie 4, opdracht om twee delen vast te lijmen. Volgens mij is dat niet de bedoeling, want dan kan de parachute er niet meer in of uit. Klopt dit?Vr. grt,

Eduard***Hallo Eduard,Ik heb het even bekeken en het klopt zoals het er staat. Maar ik kan me wel wat verwarring voorstellen. De tekening 'klopt' niet helemaal' namelijk.Bij stap A en B plaats je neuskegel en het kleinste schuine verloopstuk, op de dunste rompbuis. Echter, als je de neuskegel vastlijmt, kun je de laadruimte niet/nooit meer gebruiken.
Dus ik zou stap B overslaan. Die neuskegel kun je met wat extra tape om het schouderstukje goed strak pasmaken en als je hem in de rompbuis plaatst met een draaiende beweging kun je hem daarna met een klein stukje tape zekeren, zodat deze er niet afschiet hoog in de lucht.Bij stap C en D lijm je het grote schuine verloopstuk, op de dikste rompbuis en lijm je daar de middelste rompbuis aan vast. Dat is correct. Het model gaat bij de uitstoot van de parachute dus uit elkaar bij de middelste rompbuis, waar deze aansluit op het kleine verloopstuk. Hier dien je dan ook geen lijm te gebruiken. Dit komt ook niet aan de orde bij stap 4.Let op: breng lijm aan in de rompbuizen, anders krijg je door de schuivende montage overtollige lijm op je buitenkant van de rompbuis. Dat is zonde van de afwerking.Ik hoop dat ik het zo duidelijk heb kunnen maken.

Als je meer vragen hebt, lees ik het graag.Met vriendelijke groet,Klaas-Jan van Til

Modelraketten.NL
Er zijn nog geen reacties toegevoegd

Naar boven
 
Voeg je reactie toe
Uw naam: (max. 30 tekens) *
E-mail: (max. 30 tekens) *
Titel: (max. 30 tekens) *
* = Verplichte velden
Tip: Schrijf bij ‹E-mail› de "@" als "(at)"

Bericht: (HTML niet toegestaan, geen quotes ( ' , " ) gebruiken)


Lees je tekst vóór het toevoegen nog even goed door!
Breng, zo nodig, wijzigingen aan vóórdat je op onderstaande knop klikt.