Contact

Modelraketten.NL Forum
Onderwerpen     Onderwerp Toevoegen
Algemeen:
US Army Patriot Pro serie
Eerste onderwerp Vorig onderwerp
Volgend onderwerp Laatste onderwerp
Geplaatst door: Gaston op 01-11-11 23:55 | E-mail: gpn@live.nl
Hallo beste raket liefhebbers.Ik ben vrij nieuw met deze vorm van modelbouw.
wel ervaring met model zweefvliegtuigen.Gisteren kocht ik via internet een US Amry Patriot, ik had gelezen leuke instap modellen.Echter toen ik thuis kwam en eens goed naar alles keek kwam ik er achter dat het een andere versie is, dan die hier verkocht wordt.
Een pro serie met een cluster motor van 4x D12-7. Dat voor 15 euro en gelukkig ook helemaal compleet en moet nog afgebouwd worden.Nu zag ik bij de neus cone een rond gaatje zitten vlak boven het bevestigingspunt, zit dat bij alle neus cones?
Zo ja, dient het ergens voor en of kan het kwaad om dat wat groter te maken en bijvoorbeeld een Keychain camera in te bouwenWeet iemand toevallig hoe zwaar de Keychain camera is die op deze site verkocht wordt?Verder ben ik er zelf 1 aan het ontwerpen. Met behulp van rocksim. De neus cone staat vast dat is die van nike 35 mm. Iemand enige leuke idee├źn of leuke voorbeelden?groetjes Gaston
Re: US Army Patriot Pro | Reactie van: Modelraketten.nL op 02-11-11 14:53 | E-mail: info(at)modelraketten.nl
Hoi Gaston, even voor de duidelijkheid: de US Army Patriot Pro Series die je via internet hebt gekocht, komt niet van deze webshop, maar van een ander bedrijf. Dat model, welke je bij dat andere bedrijf hebt gekocht, is inderdaad niet hetzelfde model als die wij aanbieden in de webshop(US Army Patriot). Je hebt waarschijnlijk een soort van collectors item gekocht van dat model. Voor 15eur is dat geen slechte deal lijkt me. *** Veel neuskegels hebben inderdaad onderin, in het midden, een gaatje zitten. Het kan geen kwaad om dat wat groter te maken. Pas echter wel op, dat bij uitstoot de parachute er niet in vast kan komen te zitten. Dan zou je model neer kunnen storten. *** De Car Keychain camera die we verkopen, weegt ongeveer 17,5 gram. De Mini DV camera weegt ongeveer 19,5 gram. Dat is excl. de micro SD kaart die je er nog in moet stoppen om je opnames op vast te leggen.
***
Groet, Modelraketten.NL

Naar boven
 
Voeg je reactie toe
Uw naam: (max. 30 tekens) *
E-mail: (max. 30 tekens) *
Titel: (max. 30 tekens) *
* = Verplichte velden
Tip: Schrijf bij ‹E-mail› de "@" als "(at)"

Bericht: (HTML niet toegestaan, geen quotes ( ' , " ) gebruiken)


Lees je tekst vóór het toevoegen nog even goed door!
Breng, zo nodig, wijzigingen aan vóórdat je op onderstaande knop klikt.