Contact

Modelraketten.NL Forum
Onderwerpen     Onderwerp Toevoegen
Algemeen:
Compleet pakket met camera
Eerste onderwerp Vorig onderwerp
Volgend onderwerp Laatste onderwerp
Geplaatst door: Pascal op 14-03-11 13:15 | E-mail: pwx2000(at)gmail.com
Hallo Mensen,

We willen voor een vriend die al vaker een modelbouwraket heeft afgeschoten, een raket met camera cadeau doen voor zijn vrijgezellen party. Wat is een goed pakket met camera, zodat we met zijn allen op de foto komen te staan? We hebben ook een lanceer platform nodig. Dus graag een alles in een oplossing.

Alvast bedankt.

Pascal

Een camera bevestigt aan een Executioner. ja inderdaad, gewoon met tape.
Van deze camera kan de lenskop gedraaid worden en zo horizontaal of naar beneden gericht worden. Deze camera is simpelweg aan het model met tape vastgezet(wel de stabiliteit van je model in de gaten houden!).

Modelraketten.NL
Re: pakket met camera | Reactie van: Modelraketten.NL op 14-03-11 14:52 | E-mail: info(at)modelraketten.nl
Beste Pascal, Een compleet pakket inclusief camera hebben we op dit moment niet in ons assortiment. Wat sommigen wel doen is een flinke raket nemen(bijv. Executioner, Big Daddy of Liberty), met bijbehorende motor(D12) en daar een digitale camera aan bevestigen. Het spreekt vanzelf dat dit geen grote lompe camera moet zijn, maar het liefst zo klein mogelijk. De modellen die in het verleden met camera geleverd werden hadden allemaal geen digitale camera, maar eentje met negatieven die ontwikkeld moesten worden. Een digitale camera heeft als voordeel dat je geen negatieven hoeft te ontwikkelen. Als camera kun je ook een keychain "spy" camera gebruiken. Die plak je gewoon met een goed stuk tape aan je model. Ik heb een foto geplaatst in je onderwerp waarop je een model met camera kan zien. Als lanceerplatform kun je een Porta Pad Launchpad nemen. Groet, Modelraketten.NL

Naar boven
 
Voeg je reactie toe
Uw naam: (max. 30 tekens) *
E-mail: (max. 30 tekens) *
Titel: (max. 30 tekens) *
* = Verplichte velden
Tip: Schrijf bij ‹E-mail› de "@" als "(at)"

Bericht: (HTML niet toegestaan, geen quotes ( ' , " ) gebruiken)


Lees je tekst vóór het toevoegen nog even goed door!
Breng, zo nodig, wijzigingen aan vóórdat je op onderstaande knop klikt.