Contact

Blog

Blog 3, 20-Jul-2016
Modelraketten.NL

--> Blog Overzicht <--


Vinyl Stickers

Op de vorige lanceerdag had Theo, één van de DRRA leden, een aantal smalle strookjes met Vinyl Stickers bij zich. Zelf gemaakt met een snijplotter.
Een wat?
Een snijplotter. Die bestaan al langer, vaak flink groot, zo maar een meter, zodat er grote vinyl (sticker) vellen in kunnen voor reclame op ramen, autos, vrachtwagens enz.
Maar deze is in een handzaam consumenten formaat, zeg maar zo groot als een gemiddelde printer.

Je kunt met dat apparaat, met behulp van een klein scherp mesje, snijden, heel dun, door de stickerlaag van een stickervel.
Het leuke is natuurlijk dat je zelf, voor een betaalbare prijs kleine stickers kunt snijden. Bijvoorbeeld om op je modelraketten te plakken. Dat kunnen letters of cijfers zijn, maar ook contouren uitsnijden van een zelfgedrukte sticker of een T-shirt opdruk behoort tot de mogelijkheden. Je kunt zelfs door karton snijden voor bijvoorbeeld kartonnen letters of vormen.

Ik natuurlijk ook die strookjes bekijken.
Mooi hoor, allerlei kleuren had hij bij zich van restmateriaal vinyl. En wat had die Theo nou gemaakt? Modelraketten.NL! Leuk!

Nou, maar ff vragen of ik er twee van kon krijgen... Ja hoor, natuurlijk!
Dus die twee meegenomen en een paar dagen later op mijn autoruit geplakt. Op het achterruitje, aan beide kanten. Fel blauw, goed zichtbaar op het zwarte glas, heel leuk hoor!

Dank je Theo! Bij de volgend lanceerdag kun je ze zien.
Maar hieronder alvast een voorproefje...
bigSmile